Ontdekken. Vies worden. Wat is er fijner dan gooien met gevallen blaadjes? Of in plassen stampen en door de modder rennen?

Buiten spelen is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Rennen, gillen, verzamelen. Door buiten te spelen leren kinderen op een leuke en makkelijke manier alles over wat groeit en bloeit én ze ontwikkelen zich op motorisch en emotioneel gebied.

BuitenHelden wil kinderen tussen 2 en 7 jaar én hun ouders leuke aanleidingen geven om er op uit te gaan. Van spelen op straat of in het park tot struinen in het bos of kikkertjes vangen in plas- drasgebiedjes.

Hoe dan?
Door op deze site en social media leuke weetjes, tips, uitjes en andere leuke dingen aan te bieden. Daarnaast kun je je inschrijven voor de mailnieuwsbrief, zodat je geen enkel extraatje mist!

En verder?
Willen we onze tak lekker laten groeien. Tot een flinke stam. Dus alle ideeën zijn van harte welkom! We hebben nog een heleboel plannen die we graag in de toekomst met jullie willen delen!

Heb je vriendjes en vriendinnetjes die óók BuitenHeld willen worden? Deel dan onze website met hen, of laat eens via Twitter of Facebook weten dat BuitenHelden heel leuk is om te volgen!

Contact opnemen? Mail ons op info@buitenhelden.nl!

 

Gratis tips in je mailbox!

Ads:

advertisement advertisement