Fête de la Nature
23, 24 en 25 mei

Dit jaar is de tweede editie van Fête de la Nature, een internationaal festival. Op 23, 24 en 25 mei wordt de natuur gevierd in heel Nederland. Wil je alleen meevieren? Stel dan je eigen programma samen en bezoek de activiteiten bij jou in de buurt: van een speurtocht naar kevers door het bos of een snelcursus natuurfotografie tot een een vaartocht over een mooie plas en een workshop schilderen in het bos.

Meer info vind je hier.

__________
Open dag voor peuters

zaterdag 23 mei

Houdt jouw peuter van buitenspelen, bomen klimmen en beestjes zoeken? Doe mee met Peuters in het Wild! Lekker de natuur in met je peuter is leuk, maar dat met andere ouders doen is nog leuker!

Zaterdag 23 mei is er in Amstelveen een speciale Open dag, zo kun je even snuffelen aan het programma. Om 14.30 start het programma in het Amsterdamse Bos. Je bent welkom om spelenderwijs de natuur te beleven. Verzamelen bij de Boswinkel, de hoofdingang van het Amsterdamse Bos. Daar staan begeleiders klaar.

Meer info

__________
IJseldeltadag
Zaterdag 23 mei

Op zaterdag 23 mei 2015 is het weer IJsseldeltadag! Tijdens deze beleefdag van het Nationaal Landschap IJsseldelta kun je genieten van leuke activiteiten bij de deelnemende bedrijven. De IJsseldeltadag vindt plaats in polder Mastenbroek en aan de Kamperzeedijk.

Meer info

__________
Campina Open Boerderijdagen

maandag 25 mei

De 2e Campina Open Boerderijdag van 2015 is op de maandag van het Pinksterweekend. Wil je ontdekken waar de melk vandaan komt en hoe een échte boerderij eruit ziet? Ontdek het allemaal op de Campina Open Boerderijdagen! Je bent van harte welkom bij de deelnemende boeren op een boerderij bij jou in de buurt.

Klik door naar de website om te zien welke boerderijen in de buurt meedoen!