Bij Albert Heijn kun je de komende weken moestuintjes sparen. Op het eerste gezicht een enorm leuke actie! We duiken er eens bovenop!

We haalden een flinke stapel mini-moestuintjes bij de AH. Ik moet zeggen: ze zien er echt heel schattig uit! Eco, en op een heel vrolijke, kinderlijke manier. We peuteren voorzichtig het papiertje van het bakje af. Hoe voorzichtiger je het losscheurt, hoe beter, want aan de binnenkant vind je de hele beschrijving met alle hoe-en-watjes.

In het bakje zit een grond-tabletje dat je nat moet maken en een papiertje waar de zaadjes inzitten. Zelfs een kaartje waar je de belangrijkste details op kunt schrijven. Een stappenplannetje zorgt ervoor dat je binnen een paar minuten met je kindje je eerste kweekpotje klaar hebt staan.

We moeten nu gewoon braaf watergeven en wachten tot de zaadjes zin hebben om plantjes te worden. We moeten toegeven: we hebben zelden zoveel plezier beleeft aan de ‘mini’s’ van de AH. Maar dit Moestuintje in het klein is een schot in de roos.

___

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
Meer leuk nieuws? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Somoiso (ook van Hanneke)!