Hieperdepiep! De afgelopen tijd werkten we achter de schermen heel hard aan een nieuwe jas voor BuitenHelden. En nu willen we onze nieuwe site met iedereen delen!

Waarom?
BuitenHelden.nl bestaat al sinds 2012. We hebben natuurlijk wel een paar dingetjes aangepast, maar nooit de hele site in een nieuwe jas gestoken. Omdat er inmiddels zoveel onderwerpen in ons blog stonden, leek het ons belangrijk om die onderwerpen te ordenen vindbaar te maken voor de bezoekers van BuitenHelden. En dat is bij deze gelukt!

Wat is er nieuw?
We hebben de website onderverdeeld in nieuwe categorie├źn: BuitenHelden, BinnenHelden, Over BuitenHelden, Stay Tuned en de Shop. Buitenhelden en BinnenHelden bevatten alle inspiratie, informatie, weetjes en knutsels zoals je die van BuitenHelden gewend bent.

Kijk eens! Zo was BuitenHelden tot een paar dagen geleden. En zo is BuitenHelden nu!

buitenhelden oude versie nieuwe versie

Toekomst?
Ja, gaandeweg passen we nog steeds dingetjes aan. BuitenHelden wordt nog steeds gefinetuned. Als je opmerkingen hebt, mag je ze gerust naar ons doorsturen. We werken inmiddels verder aan handige dingen, zoals een kaart met leuke locaties voor kleine kinderen, meer items in de shop, enzovoorts. Er blijft altijd inspiratie komen!

Voor nu: we wensen je veel plezier met de nieuwe site!