BuitenHelden is ontstaan in 2012. Het begon als platform voor ouders en kinderen, waarbij de kinderen de belangrijkste rol speelden. Ga lekker naar buiten, ontdek de wereld!

Buiten!
Het mooiste onderdeel van Buitenhelden was het magazine Buiten!. Een blad dat helemaal speciaal voor de kleinste kindjes gemaakt werd. Zij konden hier uit voorgelezen worden, konden er in krassen, krabbelen en er stonden allemaal leuke doe-dingen in die ouders met hun kleintjes konden ondernemen.

Online
Naast het magazine was er een online gedeelte, bestemd voor ouders. Even een blog lezen, inspiratie opdoen en tips doorbladeren: waar kan ik eens heen met mijn kleintje? Wat zijn leuke plekken? Zijn er leuke spelletjes of knutselen die ik met mijn kind kan doen?

Prikkelen
Nog steeds inspireert BuitenHelden ouders én jonge kinderen om er lekker op uit te gaan, om de wereld te ontdekken en de nieuwsgierigheid te prikkelen. Het magazine hebben we – met pijn in het hart en hopelijk tijdelijk – on hold moeten zetten, vanwege mankracht- en tijdtekort. Dat hopen we wel weer een keer op te kunnen pakken!

Gratis tips in je mailbox!

Ads:

advertisement advertisement