Wie heeft ModderDag gevierd? Wij stonden maandag in de startblokken om aan te haken bij een locatie in Utrecht. Veel BSO’s, kinderdagverblijven en scholen stonden wel op de kaart, maar dit waren niet allemaal openbare locaties. Dus? Maakten we onze eigen ModderDag.

Emmertjes water
Twee emmertjes water halen, twee emmertjes pompen… We zetten de emmers lekker voor op straat en haalden er toen een paar zakken zand bij. En dat blijkt nog steeds een gouden combinatie. Er werd heerlijk aangededderd met ‘zelfgemaakte’ modder en er kwamen een heleboel fantastische verhalen los. Maar jezelf insmeren met modder blijft natuurlijk het allerleukst!

Kijkje bij…
Natuurlijk werd er heel veel aangemodderd afgelopen maandag. En gelukkig worden al die modderpartijen ook gedeeld, hierbij een kijkje bij Hof Espelo en de Ulebelt en natuurlijk bij ons in Utrecht, daar werden heel veel kinderen lekker vies.

Volgend jaar?
Ja, volgend jaar doet BuitenHelden ook mee. En dan mag iedereen komen! Dan organiseren we in Utrecht een lekker modder-event. Voor kinderen én ouders, want iedereen mag vies worden! We houden je op de hoogte!

Foto’s:
BuitenHelden
Hof Espelo, Rogier van den Berg
De Ulebelt, Rob van der Laan