Omgeving Utrecht:

volvansmaak kinderen uitje weekend tip
Vol van smaak
19 en 20-09-2015
Julianapark Utrecht, gratis

Kinderactiviteiten in sferen van de herfst. Juices met vruchten uit alle landen. Een speciale biercorner. Een oude Franse Voiture met kazen en wijnen uit vive la France of de nieuwe wereld. Het eetavontuur is natuurlijk ook voor kids die Vol van Smaak zijn. Terwijl onze kleine vrienden in de zomer-editie nog zelf vruchten-ijsjes leerden maken gaan we nu aan de slag met muffins. Natuurlijk met herfstgroenten en vruchten.. wat dacht je van appels en kaneel of zelfs hartige muffins van pompoen.. Beslag maken, vulling snijden en dan in de oven.. Kan je in de tussentijd lekker even in de speeltuin spelen!! Of iets lekkers eten en drinken bij één van de diverse aanbieders natuurlijk..

Site >

Kunstmarktdebilt kinderen tips weekend uitje

Kunstmarkt
12-09-2014
Van Boetselaerpark, De Bilt

Traditiegetrouw staat de Kunstmarkt De Bilt bol van de kinderactiviteiten. Niet meer weg te denken is natuurlijk de zweefmolen op het hoofdveld. Maar ook het kinderveld met veel kunstzinnige activiteiten voor de kinderen is al jaren een vaste waarde. Op het water naast het kinderveld zijn er ieder jaar weer de waterballen. Een greep uit de vele activiteiten voor kinderen: Krokodillen op de loer, Walking Boetz, TumbleTime, Hassan de marktkoopman, Djembe Amara, Campamento Cigano, Zweefmolen.

Site >


 

Omgeving Amsterdam:

zonnebloemdoolhof kinderen tip uitje weekend

Zonnebloemdoolhof
Elk weekend in augustus/september
Diemen, kinderen €3,50

Lekker dwalen door het zonnebloemdoolhof in Diemen. Verlies jezelf en je ouders even in deze gele zonnenbloemenzee! Elke zaterdag en zondag in augustus en tot en met zondag 13 september is het zonnebloemdoolhof open van 12:00 tot 19:00

Site >

oogstfeest tip kinderen uitje weekend

Oogstfeest
12-09-2015
Tuin Prinses op de erwt
Diemen

IVN Buurtmoestuin de Prinses op de Erwt in Diemen viert 12 september haar oogstfeest. Je bent tussen 15:00 uur en 18:00 uur van harte welkom om dit feest mee te komen vieren. Tijdens deze middag kun je deelnemen aan leuke en leerzame activiteiten. Het thema van de middag is bijen.

Site >


Omgeving Rotterdam:

Speelpolder spelen uitje tips kinderen buiten weekend

Opening Speelpolder
13-09-2015
Wijland, Schiedam

Op deze feestelijke openingsdag is er van alles te beleven en te doen in de nieuwe speelpolder Het WIJland aan de rand van Midden-Delfland. De locatie van de speelpolder is heel bijzonder: het is een archeologische vindplaats. Hier zijn resten zijn gevonden van oude nederzettingen van lang geleden. Hoe wisten mensen toen te overleven en hoe doen we dat nu? Bouw jij mee aan nieuwe hutten en dammen? Help je mee een lekker vuurtje te stoken bij de vuurplaats en broodjes te bakken? Leer je vlotten bouwen met de scouting? Tussen 11.00 – 16.00 ben je van harte welkom om mee te doen en te spelen. De spectaculaire opening door de wethouder is om klokslag 14:00 uur! Breng je eigen mok mee want je krijgt gratis drinken!

Site >


cultuur amsterdam tip uitje kinderen
24 uur Cultuur
13-09-2015
Theaterdieren in Stadsschouwburg Rotterdam

Kom op de zondag van 24 uur cultuur vanaf 11:00 naar de Rotterdamse Schouwburg en pik je favorieten er alvast uit! Tijdens deze dag staan de jonge theaterdieren in de spotlight. Bekijk voorstellingen en korte previews, doe mee aan workshops, knutsel je helemaal suf met Klieder & Klodder en laat je schminken als een echt theaterdier.

Site >